брод
СОНЧЕВ ТРОЈЦИКЛ
ТОПЛИ ПРОИЗВОДИ

СОНЧЕВ ТРОЈЦИКЛ

Системот за гласовна контрола на целиот процес, интелигентен управител на APP
и возење рекорд секој прекрасен момент

Истражува
Електрично возило со 4 тркала 24v 500W мотор без четкички 24V45Acontroller, 24V20AH оловно-киселинска батерија.Конзола за возила

Електрично возило со 4 тркала 24v 500W мотор без четкички 24V45Acontroller, 24V20AH оловно-киселинска батерија.Конзола за возила

Електричен трицикл со 3 седишта, приспособлив мотор 600w, контролер со 12 цевки

Електричен трицикл со 3 седишта, приспособлив мотор 600w, контролер со 12 цевки

Електрично возило со 4 тркала Контролор со 15 цевки со мотор 800w 48V20A/60V20A Оловен-киселински акумулатор

Електрично возило со 4 тркала Контролор со 15 цевки со мотор 800w 48V20A/60V20A Оловен-киселински акумулатор

Електричен трицикл со 3 седишта, приспособлив мотор 600w, контролер со 12 цевки

Електричен трицикл со 3 седишта, приспособлив мотор 600w, контролер со 12 цевки

Електричен велосипед 350w Позитивен контролер за базалт, 48V20ah оловно-киселинска батерија.Мотор без четки од 350 W

Електричен велосипед 350w Позитивен контролер за базалт, 48V20ah оловно-киселинска батерија.Мотор без четки од 350 W

Електричен велосипед 35 магнетен мотор 400w 48v Голем контролер со 6 цевки

Електричен велосипед 35 магнетен мотор 400w 48v Голем контролер со 6 цевки

Електричен велосипед, позитивен базалтен контролер 350w, оловно-киселинска батерија 48V12/20A.

Електричен велосипед, позитивен базалтен контролер 350w, оловно-киселинска батерија 48V12/20A.

Ebike Електричен велосипед Позитивен контролер за цевки од базалт 6.Екран за моќност на преклопен педал

Ebike Електричен велосипед Позитивен контролер за цевки од базалт 6.Екран за моќност на преклопен педал

Електрично возило со две тркала
Електрични со голема брзина
Електрично возило со три тркала
Соларен трицикл
Количка за голф со четири тркала

ПОСЛЕДНИ ВЕСТИ

НАЈНОВА ПОСТАВАСО БЛОГ

 • Новиот електричен трицикл Monroe е официјално пуштен во продажба 23-05-12

  Новиот електричен трицикл Monroe е официјално пуштен во продажба

  Прочитај повеќе +
 • Велосипедските електрични возила, посветени на трансформацијата на теренската ... 23-05-12

  Велосипедски електрични возила, посветени на трансформација на полето на патување на кратки растојанија!

  Прочитај повеќе +
 • 23-04-24

  Прилагодени нови возила собрани и доставени до клиентите

  Прочитај повеќе +

ПОСЛЕДНИ ВЕСТИ

НАЈНОВА ПОСТАВАСО БЛОГ

партнер 1
партнер2
партнер3
партнер4
партнер5
партнер7
партнер8